Online értékesítési rendszer!

Egy csésze kávé, vagy egy tál étel árából megváltoztathatod az életed!

 


 

 

  • 2,5 euróval el lehet indulni

  • 10 nyelven működő online értékesítési rendszert kapsz

  • nincs regisztrációs díj

  • nincs havi díj

  • a termékek felhasználásával az online értékesítésben bármit elérhetsz

  • nem hétköznapi bevételre lehet szert tenni

  • minden támogatás adott a sikerhez

  • online marketing képzési klub

  • ... és még sok minden

 


Túl sok a szöveg? Kattints a képre és kérj ingyenes tájékoztatót!
 

hírlevél


 

 

 

A 3upnext egy 10 nyelven működő online értékesítési rendszer!

A 3UpNext rendszerét hárman hozták létre 2014 márciusában, az alapítók: 
Helle, Amin Ramji és Soren Eriksen (dán, kanadai és svéd)


Egy olyan Green (környezetbarát) online lehetőséget álmodtak meg, amely a világ minden részéről elérhető bárki számára, nem kell feleslegesen papírkötegeket használni, nincsenek járulékos költségek!


Az alapítók is ugyanúgy kapják a bevételüket, ahogy bárki, aki csatlakozik a 3UpNext-hez az első csomag vásárlásával. A hálózatban alattuk elhelyezkedő tagok újabb és újabb csomag-vásárlásaiból...


Hisznek abban, hogy bizalomra is fel lehet építeni egy üzletet (ez valósul meg az egymásnak fizetéssel) és a vonzás törvényét a mindennapokban alkalmazzák!


A termékek:

Digitális e-könyvek, oktató anyagok, amelyek mind viszonteladói joggal (master resell rights) rendelkeznek, így tovább értékesíthetők

 

Személyiségfejlesztő e-könyvek, komplett online értékesítési rendszerek, és értékesebbnél értékesebb termékcsomagok, amikhez nagyon kedvező áron juthatsz hozzá a 3upnext-nél csupán 2,5 eurós induló költséggel!

 

 

Mik a 3upnext termékei, és Te hogyan tudod hasznosítani őket?

Megtudod a videóból!

A hivatalos bemutató, valamint az élő tájékoztató linkjét, -melyekről a videóban hallhattál-, e-mail-ben kérheted tőlem. Ehhez kérlek kattints az oldal elején, vagy végén található képre! A tájékoztató e-mail sorozatban meg tudod nézni a hivatalos bemutatót és az élő tájékoztatót.

 

 

Az értékesítésből befolyt összegek 100%-ban a résztvevők között kerülnek kifizetésre. Minden egyes tranzakció szigorúan a vevő és az eladó között történik, egy harmadik fél biztonságos fizetési rendszerén keresztül (pl. PayPal, Barion)

Nincs regisztrációs, havi vagy éves díj! A vásárlás működteti a rendszert.

 


Háttériroda:


15 év internetes software tapasztalattal rendelkező profi IT cég fejlesztette és üzemelteti a háttér irodát és a weboldalt.

Az Ügyfélszolgálat maximális támogatást és gyors segítséget nyújt bármilyen kérdésben.

A rendszer mindenki számára lehetőséget nyújt a pénzügyi gyarapodás megteremtésére, a termékek elolvasása és használata révén pedig a személyes fejlődésre.


"A legtöbb ember vágyik a gazdagságra, de csak kevesek fejlesztenek ki egy konkrét, határozott tervet és égő vágyat, ami kikövezi az utat a gazdagsághoz." 

/Napoleon Hill: Gondolkozz és gazdagodj/


A gazdagsághoz, passzív jövedelemhez vezető kudarcokkal kikövezett úton könnyebben végig tudsz menni egy konkrét, határozott terv kifejlesztésével és megvalósításával. Ehhez egyszerűen "csak" követni kell a 3UpNext építésének a lépéseit!

 

1.       Vedd meg a 2,5 eurós könyvet!

2.       Találj 3 személyt, aki tőled veszi meg!

3.       Segíts nekik ugyanezekben a lépésekben!


Ehhez magyar támogató rendszert, feliratkozó oldalakat, hírlevél sorozatot, webkonferencia lehetőséget is kapsz és "alapfokú" online marketing képzésen is részt vehetsz, ha csatlakozol...A 3UpNext felépítése és a jutalékok:


TE
1. szint 3
2. szint 9 (3x3)
3. szint 27 (3x9)
4.szint 81 (3x27)
Összesen 120 fő + TE

 Ezt a fix hálózatot egyszer kell felépíteni, az emberek nem forognak tovább sehova. Ha a 120 ember elfoglalta a helyét, kész a hálózatod. A jutalékok folyamatosan, az alattad lévő szinteken elhelyezkedők újabb csomag vásárlásaiból (upgrade) kerülnek a számládra. A vásárlások összege teljes egészében az eladó számlájára kerül, az alábbi rendszer szerint:


Az 1. csomagot (2,5 euró) a közvetlen szponzortól veszed meg (aki ajánlott, aki az első vásárlásodat jóváhagyja) Ugyanígy: TE is a közvetlen általad ajánlottól kapod meg.

A közvetlen szponzorod nem feltétlenül a közvetlenül feletted lévő szinten helyezkedik el, mivel van, aki több mint 3 embert ajánl közvetlenül, a negyedik ember már a következő szintre kerül, az első üres helyre. A rendszer felülről lefelé, balról jobbra tölti a helyeket sorban.


2. csomagot (5 euró) már mindenképpen a feletted lévő második szinten elhelyezkedő embertől veszed meg. (Aki akár lehet a közvetlen szponzorod is, ha te a második szintjére kerültél be.) Ugyanígy: TE is az alattad lévő második szinttől fogod megkapni az 5 eurókat, összesen 9 alkalommal, 45 eurót.


3. csomagot (10 euró) a feletted lévő harmadik szinten elhelyezkedő embertől veszed meg. Ugyanígy: TE is az alattad lévő harmadik szinttől fogod megkapni az 10 eurókat, összesen 27 alkalommal, 270 eurót.4. csomagot (20 euró) a feletted lévő negyedik szinten elhelyezkedő embertől veszed meg. Ugyanígy: TE is az alattad lévő negyedik szinttől fogod megkapni az 20 eurókat, összesen 81 alkalommal, 1620 eurót.


Ez a bronz szakasz, a hálózatod felépítésének ideje. 
Ez után az Ezüst és az Arany szakaszban már ezek a meglévő csapattagjaid vásárolnak egyre nagyobb értékű csomagokat, így a bevételed is fokozatosan és folyamatosan növekszik.

 

A bevétel számokban
(a saját vásárlásaid levonása után):

Bronz szakasz: 1.865 euró
Ezüst szakasz: 19.455 euró
Arany szakasz: 104.250 euró

Összesen: 123.705 euró


Szerinted érdemes ezzel foglalkozni? Szerintem igen...

Nos? Élsz ezzel a lehetőséggel?
 
Én már tudom, hogy ezzel az üzlettel sok ember változtatja meg az életét, sok ember kezdi el élni az álmait!

 

Ha elég számodra ez az információ a döntéshez, akkor itt tudsz csatlakozni:

 

Paypal létrehozása

 

csatlakozz-260


regisztrációs segédlet

 

 

Ha szükséged van további információra, és segítségre, akkor kérlek kattints a képre, add meg az adataidat és "küldöm" az ingyenes tájékoztatót!

  
 hírlevél
 

 

 

Online fizetés

 

Paypal

Háló-Társ Csoport

 


 

HTI Hungary Team

 

Serpnet

 

Serp

Naperőmű Program

 

Sunmoney

MLM Szaklap

 

MLM Akadémia